Nyheter –

Bærekraftsstrategi for miljøvern

NORD DRIVESYSTEMS har som mål å forene økonomisk effektivitet og bærekraft – både globalt og lokalt på driftsstedet. Bortsett fra innovasjoner og energieffektivitet inkluderer dette miljøtemaer og et positivt arbeidsmiljø.

Bargteheide, 2022-12-13

Vi aksepterer samfunnsansvar overfor våre globalt aktive ansatte, kunder, leverandører og partnere. NORD DRIVESYSTEMS’ forretningspolicy er grunnlaget for våre aktiviteter. Finn ut mer om våre etiske retningslinjer her .

Vi opptrer med integritet og ansvar for miljøet. Som selskap som er bevisst sitt ansvar, sparer vi på ressursbruken og opptrer på en miljøvennlig måte. Vi støtter våre kunder med energieffektive drivverksystemer og tar hensyn til mulige virkninger på miljøet – selv på utviklingsstadiet. Vi produserer effektive løsninger til miljørelevante bransjer og bruksområder. Dette omfatter vindenergi og avløpsrenseanlegg, resirkulerings- og biogassanlegg og store transportsystemer der våre effektive produkter bidrar til betydelig energibesparelse. Vi planlegger hyppig bruk av disse effektive produktene og løsningene sammen med kundene våre for å spare energi på en bærekraftig måte.

Vi er sertifisert iht. DIN ISO 14.001. Finn ut mer om vår innsats for miljøet her.

De tyske bærekraftsretningslinjene støtter oss i utviklingen og optimeringen av en bærekraftstrategi. Finn ut mer i våre regelmessige rapporter her .