Nyheter –

Pålitelige NORD industrigir til buljongblandere

Paderborn-firmaet Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH spesialiserer seg på produksjon og utvikling av applikasjonsspesifikk prosessteknologi og er en anerkjent ekspert når det gjelder grunnleggende prosesstekniske operasjoner, som blanding, tørking og granulering av bulkmaterialer. Til en stor ordre fra næringsmiddelindustrien brukte Lödige pålitelige industrigir fra NORD DRIVESYSTEMS.

 - - German -

Bargteheide, 2020-08-31

Til en stor ordre fra en vestafrikansk matprodusent bygde Lödige 8 store og 10 mindre blandere til bruk i et nybygd produksjonsanlegg for posesupper og buljongblandinger til det vestafrikanske markedet. NORD DRIVESYSTEMS fra Bargteheide leverte de nødvendige drivverkene for alle 18 FKM-serie partiblandere. De 8 store blanderne har et bruttovolum på 3000 liter hver og kan produsere 1 tonn produkt per parti. Til dette leverte NORD DRIVESYSTEMS 8 SK7207V parallellgir og koblinger med 140 mm x 250 mm faste aksler, som med en hastighetsutveksling på 14,20:1 og opptil 1480 o/min gir et utgående moment på 10 078 Nm. To-trinns girene på 486 kg ligger i mellomområdet for de 11 størrelsene på NORD industrigir NORD industrigir.

Riktig kraft på drivakselen

Hjertet i mikseren er drivakselen, der de nøyaktig beregnede og justerte blanderbladene er montert, og som forsiktig overfører den nødvendige mekaniske energien til materialet som skal blandes, med riktig hastighet. Industrigirene fra NORD DRIVESYSTEMS overfører motoreffekter på opptil 110 kW til drivakslene på blanderen. I Gebrüder Lödige er Christian Schilken ansvarlig for salg av maskiner til næringsmiddelindustrien samt til kosmetikk- og farmasøytisk industri. "Vi har ikke så store internasjonale ordrer hver dag. Derfor er det viktig at alt går problemfritt med leverandørene våre, og at vi kan stole på kompromissløs kvalitet og global service. Med NORD DRIVESYSTEMS var hele pakken riktig, og vi er veldig tilfredse med gjennomføringen av prosjektet", sier Schilken om samarbeidet med prosjektet.