Nyheter –

NORD – En sterk og pålitelig partner under pandemien

Selv i turbulente tider kan kunder og brukere stole 100 % på NORD DRIVESYSTEMS som en kompetent partner. Den nordtyske drivverksspesialisten garanterer fortsatt full leveringsevne og tilbyr en utmerket og global service selv i utfordrende tider.

Bargteheide, 2021-04-21

Selv under COVID-krisen står ikke tiden i NORD stille og alle medarbeidere samarbeider. Derfor kan drivverksekspertene garantere fortsatt pålitelig produksjon og logistikk og lansere innovative produkter – som det nye og patenterte DuoDrive, IE5 synkronmotoren og den desentraliserte frekvensomformeren NORDAC ON til IIoT-miljøer. Den svært effektive porteføljen fra NORD representerer fortsatt suksess, samt selskapets pålitelighet, stabilitet og bærekraft i svært utfordrende tider som i økende grad er preget av emner som energieffektivitet og digitalisering.

NORD er en av de ledende globale fullserviceleverandørene innen drivverksteknologi. Produsenten har mange års erfaring fra prosjekter i mer enn 100 bransjer og leverer fullt tilpassede drivverkssystemer som består av gir, motor og frekvensomformer. Den optimale løsningen monteres sammen individuelt på grunnlag av et omfattende modulært produktsortiment. Resultatet er en komplett, sikker, varig og effektiv systemløsning som er helt tilpasset kundens spesielle behov.

Fremfor alt overbeviser drivverksekspertene fra Nord-Tyskland alltid med pålitelig, personlig og fleksibel støtte. NORD-teamet er alltid tilstede for kundene og gir rask kundestøtte på stedet. Dette er mulig med et omfattende salgs- og servicenettverk med 48 datterselskaper i 36 land og dessuten partnere i mer enn 50 land. På denne måten sikrer NORD optimal tilgjengelighet over hele verden, korte leveringstider og kundeorienterte tjenester.