Tietosuoja

Hyvä sivuston käyttäjä,

meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi verkkosivuamme käyttäessäsi. Tietoturvasi on meille eritäin tärkeää, joten olemme suunnitelleet internet-palvelumme siten, että sitä käytetään anonyymisti.

Käytämme tietojenkäsittelyn kaikkia prosesseja lain määräysten mukaisesti. Seuraava selvitys tarjoaa yleiskäsityksen siitä, millaista tietoa kerätään, miten tietoa käytetään ja jaetaan, mitä turvatoimenpiteitä käytämme tietojesi suojaamiseksi ja miten saat tietoja vastaanottamistamme tiedoista.

§ 1 Henkilötietojen kerääminen ja tallennus

Henkilötiedot ovat yksilöllisiä tietoja ja asiatietoja erityisestä tai tunnistettavasta luonnollisesta henkilöstä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, pankkitiedot ja IP-osoite Tietojen käytöstä vastuussa on NORD Gear Oy.

Verkkosivujemme käyttöä seuraavia tietoja tallennetaan, jolloin tallennus toimii ainoastaan sisäisissä järjestelmään liittyvissä ja tilastollisissa tarkoituksissa: Haetun sivun nimi, käytetty selain, käyttöjärjestelmä ja haettu verkkoalue, käytön päiväys ja aika, käytetty hakukone, ladattujen tiedostojen nimet ja IP-osoitteesi. Kaikki tiedot käytöstä, erityisesti IP-osoitteestasi, poistuvat viimeistään 7 päivän kuluessa.

Muita henkilöön liittyvä tietoja kerätään vain silloin, jos annat niitä omasta tahdostasi, esim. pyyntöön tai rekisteröintiin liittyen. myNord-internetportaalin käyttöön tarvitaan rekisteröityminen. Tiedot, jotka tarvitaan tilauksesi suorittamiseen ja käsittelyyn: Koko nimesi, yrityksen koko nimi sekä valtuutettu edustaja, sähköpostiosoite, osoite (laskutusosoite tai eri toimitusosoite) ja soveltuvin osin puhelinnumerosi (jos se tarvitaan toimitusajan vahvistamiseksi.) Lisäksi sinun on valittava käyttäjänimi ja salasana. Ne mahdollistavat yksinkertaisen kirjautumisen ilman, että tietoja täytyy syöttää joka kerta uudestaan. Tallennamme antamasi tiedot luodaksemme asiakastilin, jota käytämme tilaustesi tallentamiseen, suorittamiseen ja käsittelyyn. Säilytämme tietosi tulevia tilauksia varten (rekisteröinti) niin kauan, kuin säilytät rekisteröinnin. Sinulla on oikeus nähdä, korjata ja poistaa rekisteröimäsi tiedot. Poistamme rekisteröintisi, jos rekisteröinti on lain vaatimuksen mukaista, viimeistään kaksi vuotta viimeisimmän tilauksesi suorittamisesta.

Hakutietojen käsittely

Tallennamme hakutiedot vain hakuprosessin ajan ja ne poistetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluessa.

§ 2 Henkilötietojen käyttö, luovuttaminen ja poistaminen

Käytämme antamiasi henkilötietoja vastataksemme kysymyksiisi, tilauksesi käsittelyyn, tarkastaaksemme luottokelpoisuuden sekä verkkosivujen teknistä hallintaa varten.

Henkilötietojesi siirto kolmansille osapuolille tapahtuu vain sopimuksen toteuttamisen yhteydessä, laskutustarkoituksessa tai maksun keräämiseksi, johon olet aiemmin antanut nimenomaisen suostumuksesi. Voimme myös joutua luovuttamaan osoitteesi ja tilaustietosi toimittajille tilausta tehtäessä, kun tuote toimitetaan suoraan tehtaalta. Toimittajamme saavat vain tehtäviensä edellyttämät tiedot. Tietojen muu käyttö ei ole sallittua. Lisäksi meillä on oikeus siirtää henkilötietoja keräystarkoituksessa. Jos maksamme etukäteen tilaukseen liittyen (esim. tilille osto), asiakkaiden henkilöllisyys ja luottotiedot tarkastetaan palvelun tarjoajan puolelta.

Emme myöskään poissulje sitä, että tarjoamme anonymisoituja käyttötietoja markkinatutkimusten käyttötarkoituksiin. Tällöin käyttäjät yksilöivät tiedot on poistettu.

Korostamme, että meillä on oikeus tarjota tietoja viranomaisen määräyksestä yksittäisessä tapauksessa, jos tarkoituksena on syyte, maiden poliisiviranomaisten tai sotilasviranomaisten puolustaminen, lain asettamien vaatimusten täyttämiseksi tai immateriaalioikeuksien puolustamiseksi.

§ 3 Tietoturvailmoitus

Käytämme useita tietoturvatoimenpiteitä henkilötietojen asianmukaista ja riittävää suojaamista varten.

Tietopankkimme on suojattu fyysisillä ja teknisillä sekä prosessitoimenpiteillä, jotka rajoittavat tietojen käyttöjä erityisesti valtuutetuille henkilöille tämän tietosuojaselvityksen mukaisesti. Tietojärjestelmämme on ohjelmistopalomuurin takana, mikä estää muiden internetiin yhdistettyjen verkkojen käyttöä. Vain työntekijät, jotka tarvitsevat henkilötietoja tietyn työtehtävän suorittamiseen, saavat käyttää niitä. Työntekijämme on koulutettu tietoturva- ja yksityiskäytäntöjen mukaisesti.

Kun henkilötietoja kerätään verkkosivujemme kautta, siirto salataan alan standardin TLS-tekniikan (Transport Layer Security) avulla. Arkaluontoiset tiedot, kuten esim. luottokortin numero tai tilin tiedot ovat salattuja.

Älä koskaan paljasta verkkosivujemme käyttöön tarkoitettua salasanaasi kolmansille osapuolille, ja salasana tulee vaihtaa säännöllisesti. Kun poistut sivultamme, kirjaudu ulos ja sulje selaimesi estääksesi valtuuttamattomia henkilöitä käyttämästä tiliäsi. Sähköpostiviestinnässä emme voi taata täyttä tietoturvaa.

§ 4 Evästeet, verkkoanalyysityökalut ja social plug-init

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka mahdollistavat meidän tallentavan tietokoneellesi erityisiä, sinuun liittyviä tietoja samalla, kun käytät verkkosivujamme. Evästeet auttavat meitä määrittämään käytön toistuvuutta, ja verkkosivujemme käyttäjämäärää ja auttavat pitämään tarjontamme sinulle turvallisena, miellyttävänä ja tehokkaana.

Toisaalta käytämme ns. istuntoevästeitä, jotka tallennetaan välimuistiin siksi ajaksi, kun käytät jotakin verkkosivuamme. Toisaalta pysyvät evästeet tallentavat tietoa tietokoneista, jotka käyttävät verkkosivuamme jatkuvasti. Näin voimme tarjota parasta mahdollista opastusta, sekä mahdollisuuden ”tunnistaa” sinut ja tarjoa sinulle mahdollisimman monipuolisen sivuston, jossa on uutta sisältöä. Pysyvän evästeen sisältö rajoittuu tunnistenumeroon. Pysyvän evästeen voimassaolo on 60 päivää, sen jälkeen eväste poistuu automaattisesti. Nimeä, IP-osoitetta tai vastaavia tietoja todellisesta henkilöllisyydestäsi ei tallenneta, emmekä laadi henkilökohtaisia profiileja käyttötavoistasi.

Tarjouksiemme käyttö on mahdollista myös ilman evästeitä. Voit ottaa evästeiden tallennuksen pois käytöstä selaimestasi, rajoittaa sen koskemaan vain tiettyjä verkkosivuja tai asettaa selaimesi ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Voit poistaa evästeet joka kerta tietokoneesi kiintolevyltä. Huomioi kuitenkin, että tällöin verkkosivustomme tarjonta on rajoitettua, kuten myös sen käyttöopastus.

Käytämme Google Analyticsia, joka on Google Inc:n (myöhemmin ""Google"") verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää ns. evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivujemme käytön analyysin. Evästeen muodostamat tiedot verkkosivumme käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Verkkosivujemme IP-anonymisoinnin lyhennetään IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin maiden sisällä tai muissa Euroopan talousalueen sopimuksen mukaisissa valtioissa. Vain poikkeustilanteissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle, jossa se lyhennetään. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivumme käyttöä, laatiakseen raportteja verkkosivun käytöstä ja tarjotakseen meille muita palveluita liittyen verkkosivun ja internetin käyttöön. Google Analyticsin antamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallennuksen selainohjelmistosi vastaavalla asetuksella. Haluamme kuitenkin korostaa, että tällöin et välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja kokonaisuudessaan. Voit lisäksi estää Googlen käyttävän evästeen muodostamien tietojen keräämisen Internet-sivustomme käytöstä sekä liittyen verkkosivujesi käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä Googlen tietojen käsittelyn lataamalla selaimeen asennetavan plug-inin, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Lisätietoja löytyy osoitteesta http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de tai http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (yleistietoja Google Analyticsista ja tietosuojasta). Korostamme, että verkkosivumme Google Analytics koodia ""gat._anonymizeIp ();"" on pidennetty varmistamaan IP-osoitteiden anonyymi kerääminen (ns. IP-maskaus).

Voit estää Google Analyticsin tietojen keruun napauttamalla seuraavaa linkkiä. Opt-out-eväste asetetaan estämään tietojesi tuleva tallennus sivustolla käydessäsi: Deaktivoi Google Analytics .

Suljetut käyttäjäryhmät myNORD

Suljetulla alueella myNORDissa voit tarkastella ajankohtaisia tai avoimia tilauksia ja arvioituja toimitusaikoja. Tiedot välitetään TLS-salauksella suojattuna.

Ilmoitamme alueen myNORD kirjautumistiedot sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaustiedot näkyvät luonnollisesti vain sinulle asiakkaana. Sen varmistamiseksi olemme tarkastuttaneet tämän alueen IT-turvallisuuden riippumattomalla asiantuntijalla.

Aumago

Työskentelemme yhdessä Aumago GmbH:n kanssa, joka on verkkoanalyysien ja kohderyhmämarkkinoinnin tarjoaja. Aumago käyttää ns. evästeitä, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneen selaimeen ja keräävät anonyymeja käyttötietoja. Näistä tiedoista pseudonyymin alle voidaan luoda käyttäjäprofiileja. Henkilötietoja ei kuitenkaan kerätä. Jos IP-osoitteita kerätään, ne tallennetaan anonyymisti poistamalla viimeisin numerolohko eikä yhdistetä evästeisiin. Evästeet ovat joko Aumagon evästeitä tai evästeitä Aumagoa käyttäviltä palveluntarjoajilta, esim. krux digital Inc., Google Inc. jne. Käyttäjä voi poistaa evästeet milloin tahansa suoraan selaimestaan. Aumago käyttää näitä tietoja arvioidakseen käyttäjien verkkosivun käyttöä ja sekä verkkomarkkinoinnin käyttötarkoitukseen. Käy seuraavalla sivulla poistaaksesi suostumuksesi: http://www.krux.com/krux_privacy/consumer_choice/ ja napauta siellä painiketta ”Browser Opt-out”. Voit myös aktivoida selaimesi „Do-Not-Track-toiminnon“ , jonka Aumago asettaa.

§ 5 Sähköposti- ja Online-markkinointi

HubSpot

Käytämme verkkomarkkinointitoimintojamme HubSpotissa [Link = https://www.hubspot.com/]. Käytämme sitä verkkomarkkinoinnissamme muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sähköpostimarkkinointi (messukutsut, uutiskirjeet jne.)
  • saapumissivut ja yhteyslomakkeet
  • Sosiaalisen median julkaisu ja raportointi
  • Raportointi (esim. liikenteen lähteet, haut jne.)

Yhteyslomakkeemme mahdollistavat käyttäjillemme sen, että he saavat lisätietoja liiketoiminnastamme, lataavat sisältöä, saavat ilmaislippuja messuille, ja tarjoavat meille yhteystietonsa sekä muita demografisia tietoja.

Nämä tiedot tallennetaan ohjelmistotarjoajamme HubSpotin [Link = https://www.hubspot.com/] palvelimille. Voimme käyttää tietoja yhteyden ottamiseen sivustomme kävijöihin ja sen selvittämiseen, mistä yrityksemme palveluista he ovat kiinnostuneita. Verkkomarkkinointimme yhteydessä kerättävien verkkosivuston käyttötietojen perusteella optimoimme sivustoamme ja tarjoamme sen käyttäjille heitä kiinnostavaa räätälöityä sisältöä.

Tässä yhteydessä käyttämämme sähköpostipalvelut on toteutettu niin, että saamme esim. automaattisesti tiedon siitä, milloin jokin sähköpostiviesti on avattu, jos se on avattu, ja milloin sähköpostiin sisältyneitä linkkejä on avattu. Tämän vuoksi selvitämme edellä kuvatun sähköposti- ja verkkomarkkinointimme yhteydessä myös verkkosivustossamme kävijöiden täydellisen IP-osoitteen, mutta sitä ei tallenneta pysyvästi.

Voit estää HubSpot-seurannan napsauttamalla seuraavaa linkkiä: Poista HubSpot-seuranta käytöstä . Laitteellesi asetetaan eväste, joka estää HubSpot-seurannan suorittamisen.

Eväste on voimassa kaksi vuotta.

Tätä tietosuojalauseketta sovelletaan kaikkiin keräämiimme tietoihin. Käytämme keräämiämme tietoja ainoastaan tarjontamme kehittämiseen.

HubSpot on yhdysvaltalainen ohjelmistotalo, jolla on toimipaikka Irlannissa.

Yhteystiedot:

HubSpot

2nd Floor 30 North Wall Quay

Dublin 1, Ireland,

Puh: +353 1 518 7500.

HubSpotilla on EU - U.S. Privacy Shield Frameworks vaatimusten mukainen sertifiointi, ja se noudattaa TRUSTe:n Privacy Seal - ja U.S. – Swiss Safe Harbor -vaatimuksia.

Lisätietoja tietosuojamäärittelyistä HubSpotilla

Lisätietoja HubSpotista EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti

Lisätietoja HubSpotin käyttämistä evästeistä löytyy tästä ja tästä

§ 6 Tarkasteluoikeus

Sinulla on milloin tahansa saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu, mistä tiedot on saatu ja kenelle ne on lähetetty, sekä mikä on ollut tietojen käsittelyn tarkoitus. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojasta, voit ottaa yhteyttä tietosuojapäällikköömme. Hän on tavoitettavissa seuraavasti:

Peter Suhren

FIRST PRIVACY GmbH

Konsul-Smidt-Str. 88

28217 Bremen, Germany

Phone: +49 421 69 66 32 0

Email: office@first-privacy.com

§ 7 Valitusoikeus

Jokaisella tietoja koskevalla henkilöllä on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että häntä koskevien tietojen käsittely rikkoo tietosuojalakeja. Erityisesti valitusoikeutta voidaan käyttää asianomaisen jäsenmaan tai väitetyn rikkomuspaikan valvovan viranomaisen toimesta.

§ 8 Asianosaisen oikeudet

Asianosaisilla on oikeus tietää heitä koskevat henkilötiedot sekä pyytää tietojen korjaamista tai poistamista, jos jokin sellainen kohta tietosuoja-asetuksen kohdan 17 mukaisesti on olemassa, esim. jos tietoja ei tarvita enää niihin pyydettyihin käyttötarkoituksiin. Myös tietojen käsittelyä saa rajoittaa, jos tietosuoja-asetuksen kohdan 18 mukainen olosuhde on olemassa, ja tietosuoja-asetuksen artikkelin 20 mukaisesti koskien tietojen siirrettävyyttä. Jos tiedot perustuvat artikkeliin 6 kappaleeseen 1 kohtaan e (tietojen käsittely tehtävän virallista suoritusta varten tai yleisen edun suojelemiseksi) tai kohtaan f (tietojen käsittely lain edun suojaamiseksi), asianomaisella on oikeus milloin tahansa vastustaa niiden syiden käsittelyä, jotka aiheutuvat heidän omasta tilanteestaan. Sitten emme käsittele henkilötietoja enää, ellei sille ole lakiin perustuvia perusteita, jotka ylittävät asianosaisen intressit, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittely on lain mukaisten vaatimusten vahvistamisen, harjoittamisen tai puolustamisen käyttötarkoituksessa. Lähetä kielto: office@first-privacy.com .

§ 9 Viittaus suoramarkkinoinnin kieltämisoikeuteen

Käytämme tietojasi suoramarkkinointiin. Tämän kieltämiseen on olemassa oma kieltämisoikeutensa, mikä johtaa tietojen käyttämisen lopettamiseen suoramarkkinoinnin tarkoituksessa. Lähetä kielto: office@first-privacy.com