Uutiset –

LogiMAT 2018 -messujen jälkikatsaus

LogiMAT 2018 -messuilla Stuttgartissa maaliskuun puolivälissä NORDesitteli tehokkaita ja kustannusoptimoituja ratkaisuja sisälogistiikan ja kuljetintekniikan tarpeisiin.

Bargteheide , 2018-03-19

LogiMAT 2018 -messujen jälkikatsaus

Messujen tunnuslauseeseen "Digital – Networked – Innovative" sopivasti NORD esitteli LogiMAT 2018 -messuilla älykästä, joustavaa ja tehokasta käyttöteknologiaa sisälogistiikan tarpeita varten. Muiden kohokohtien ohella NORD esitteli uuden NORDAC LINK -sarjan kentänjakojärjestelmän, joka on optimoitu nimenomaan kuljetintekniikkaa varten. Tämä käyttöjen ohjausjärjestelmä joustavaan asennukseen moottorin lähelle on saatavana taajuusmuuttajaversiona (7,5 kW:iin asti) tai moottorin käynnistimenä (3 kW:iin asti). Se tarjoaa kaiken nopeaa käyttöönottoa, helppoa käyttöä ja kunnossapitoa varten. NORD esitteli myös vakioidun LogiDrive -vaihdemoottorijärjestelmän, joka koostuu IE4-synkronimoottorista ja NORDAC LINK -kentänjakojärjestelmästä, sekä ratkaisut energian ja kustannusten optimointiin (mukaan lukien TCO, malliversioiden lukumäärän vähentäminen sekä IE4-synkronimoottorit), asiantuntevalle kansainväliselle yleisölle.

"Sisälogistiikan alueen kysyntä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Tämä näkyi myös Stuttgartin LogiMATissa. Olimme iloisia tavatessamme suuren määrän vierailijoita ja asiakkaita osastollamme ja meillä oli monia mielenkiintoisia keskusteluja. LogiMAT 2018 oli meille suuri menestys", sanoi NORDin toimitusjohtaja Dr. Omar Sadi.