Uutiset –

NORD ja Tappara – synergiaa pitkästä yhteistyöstä

NORD Gear Suomi on tehnyt yhteistyötä Tapparan kanssa jo toistakymmentä vuotta. Yhteistyö ei ole jäänyt vain logoksi pelaajien rinnassa, vaan muovautunut vuosien mittaan entistä monimuotoisemmaksi.

created by 'mmakinen (Miia Makinen (NORD - FI)) (Miia Makinen (NORD - FI))' on uploading a picture

Tampere , 2019-03-20

– NORD on halunnut tukea Tapparaa sen aktiivisten ja eteenpäin vievien arvojen vuoksi. Haluamme kehittää Tapparan kanssa samanlaista pitkäaikaista kumppanuussuhdetta kuin asiakkaisiimmekin. Tappara on luotettava toimija, kuten mekin, summaa NORDin toimitusjohtaja Antti Kekki.

Myös Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen näkee yhteistyön NORDin kanssa hedelmällisenä.

– Näkyminen urheilussa on positiivinen asia. Etenkin jääkiekko on valtakunnan ykkösjoukkuelaji, jota seurataan tiiviisti. Näkyvyys tuo NORDille uskottavuutta ja etulyöntiasemaa myös hyvien työntekijöiden rekrytoimiseen, sanoo Leinonen.

Luontevat kumppanit

Tapparan pelaajat ovat yhteistyön puitteissa käyneet NORDilla kertomassa Tapparan ja urheilijoiden arjesta, ja NORD on puolestaan hyödyntänyt joukkueen pelejä muun muassa asiakastilaisuuksissaan. Tappara tarjoaa yhteistyökumppaneilleen myös mahdollisuutta tulla Hakametsän jäille vaikkapa luistelemaan tai pelaamaan jääkiekkoa.

Tampereelle 2020–2021 valmistuvan Kansi-areenan myötä syntyy täysin uusia palveluita ja tuotteita myös yhteistyön näkökulmasta.

– Kansi-areena on Euroopan nykyaikaisin areena, ja se tulee palvelemaan erityisesti kansainvälisiä asiakkaita. Joka vuosi yritämme löytää jotain uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia yhteistyön toteuttamiseen. Vain mielikuvitus on rajana, kertoo Leinonen.

NORD on luonteva yhteistyökumppani Tapparalle myös tulevaisuudessa.

– Pyrimme siihen, että olemme vakavarainen ja luotettava toimija. Arvostamme vastavuoroisesti myös NORDin taloudellista menestystä ja laatua toimijana. Uskomme, että yhteistyö on jatkossakin vahvaa. Tämä on meille yhteinen juttu, painottaa Leinonen.