Uutiset –

NORDCON APP osoittaa toimivuutensa käytännössä

NORDCON APP -sovelluksen ja NORDAC ACCESS BT BluetoothStickin myötä NORD tarjoaa käytännöllisen tavan mobiiliin ja langattomaan huoltoon sekä NORD-taajuusmuuttajien käyttöönottoon.

Bargteheide , 2019-09-27

NORDCON APP -sovellus NORD-taajuusmuuttajien mobiilia huoltoa ja käyttöönottoa varten on osoittanut toimivuutensa käytännön sovelluksissa. Sovellus mahdollistaa NORD-käyttöjen diagnoosin, analysoinnin, parametroinnin ja seurannan huollon mobiilia päätelaitetta käyttämällä. NORDAC ACCESS BT on Bluetooth-tikku, jota liitetään suoraan taajuusmuuttajaan. Se mahdollistaa vaivattoman, mobiilin pääsyn käytön tietoihin ja samalla täyden käyttöoikeuksien valvonnan. Esimerkiksi pilottihankkeessa maatalousyritykselle toteuttiin automaattinen eläinten harjauslaite. Siinä taajuusmuuttajan PLC ohjaa vaihdemoottoria automaattisessa peruutustoiminnossa ja sisältää värähtelyanturin. Sovellus oli erittäin hyödyllinen järjestelmän käyttöönottoon ja hienosäätöön, koska järjestelmä on asennettu useita metrejä eläinten oleskelualueen ylä- ja sisäpuolelle. NORDin messuosastojen ja ideafoorumien kävijät ja vieraat ovat jo kokeilleet järjestelmän intuitiivista toimintaa. Vieraat antoivat arvokkaita vihjeitä järjestelmän optimointia ja tulevia parannuksia varten. Kenttätestausvaihe on hiljattain saatu onnistuneesti päätökseen. NORDCON APP -sovellus on nyt saatavana Google Play -kaupasta ja Applen App Store -kaupasta.

NORDCON APP ja NORDAC ACCESS BT ovat saatavana kaikkien NORD-käyttöjen elektroniikkaan, ja niitä voidaan käyttää hajautettujen taajuusmuuttajien sekä ohjauskaappiratkaisujen ja lisämoduulien kanssa.

NORDCON APP >>