Uutiset –

Kuljettimien käytöt ja teollisuusvaihteet lohkokotelossa.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee Hannoverin messuilla 2014 kuljetusteknisten järjestelmien kokonaiskäyttöratkaisuja. Kompaktit kaksiportaiset kartiovaihteet yhdistetään energiansäästömoottoreihin

Bargteheide , 2014-03-04

NORD voi täyttää tarkasti erilaisia toimintovaatimuksia, sillä käyttöelektroniikkamallisto on laaja. Suoraan moottoriin päälle asennettavia taajuusmuuttajia on saatavana 22 kW teholuokkaan. Niiden dynamiikka on suuri, ja niihin on ainoina luokassaan integroitu paikoitustoiminto sekä valinnaiset nosto- ja turvatoiminnot. Vaihtosuuntaajia, joissa anturi- ja toimilaiteliitännät, esitellään messuosastolla synkronoidussa sovelluksessa erilaisten käyttömallien kanssa.

Yritys esittelee myös vaihteiden valmistuksen asiantuntemustaan. NORD valmistaa ainoana maailmanlaajuisena tarjoajana yksikoteloisia teollisuusvaihteita, joiden suurin toisiomomentti on jopa 242 000 Nm. Niissä ei ole ruuviliitoksia eikä vääntömomentin tai poikittaisvoiman kuormittamia tiivistepintoja. Tämä rakenne mahdollistaa myös kompaktit teollisuusvaiheet, joiden radiaali- ja aksiaalikuormitettavuus on erittäin suuri. Esillä on myös teollisuusvaihdemoottorin ja SK 500E -sarjan laitekaappitaajuusmuuttajan yhdistelmä, joka suunniteltiin kauhakuljettimen voimanlähteeksi. Sitä voidaan käyttää muissakin kuljetusteknisissä sovelluksissa. NORDilta on saatavana heti toimitukseen tämän sarjan vaihtosuuntaajia koot 1 - 10, tehot 132 kW:iin asti.

NORD DRIVESYSTEMS Hannoverin messuilla 7.-11. huhtikuuta 2014: Halli 15, osasto H21