Uutiset –

NORD Chinan 10-vuotisjuhlaVoimakkaasti kasvava tärkeä toimitussolmukohta

NORD (China) Power Transmission Co., Ltd. juhlii kymmenvuotista toimintaansa, joten 2015 on NORD DRIVESYSTEMS Groupin kaksinkertainen juhlavuosi – emoyhtiö aloitti nimittäin toiminnan Bargteheidessa Hampurin lähellä puoli vuosisataa sitten.

10th anniversary of NORD Power Transmission China

China , 2015-05-11

Suzhoun toimipaikassa pidettyyn viralliseen juhlaan matkusti yli 200 teollisuuden edustajaa kaikkialta Kiinasta sekä yrityksen hallinnon jäseniä ja liiketoiminta-alueen johtaja Saksasta. Tutustuessaan vaihde- ja moottorituotantoon kaikki vieraat pystyivät vakuuttumaan korkeasta laadusta. Kutsuvieraat olivat erittäin kiinnostuneita kahdesta workshopista, joissa käsiteltiin vaihteiden suunnittelua ja tehoelektroniikkaa, painopisteena sovelluskohtainen ratkaisukonfiguraatio.

NORD China kasvoi alkuaikoina yli 30 % vuosittain, ja viime vuosina kasvunopeus on ollut 20 %, mikä on selvästi markkinoiden kehitystä suurempi. Sen jälkeen kun kiinalainen Dependance avattiin ja Suzhoun kokoamiskeskus perustettiin vuonna 2005, NORD on käynnistänyt samassa toimipaikassa koko yritysryhmälle erittäin tärkeän moottorien valmistuksen, joka täydentää Italian tehdasta. Vuonna 2011 avattiin lisäksi tehdas Tianjiniin, joten Kiinan tuotantotilojen koko on 35 800 m². NORD Chinan vuosikapasiteetti on 200 000 vaihdemoottoria ja 700 000 moottoria. Yhtiö toimittaa tuotteita Kiinaan ja kansainvälisille markkinoille. NORDilla on nykyään 23 myyntikonttoria koko maassa.