Logistiikka

TEHOKKAAT KÄYTTÖLAITERATKAISUT SISÄISEEN LOGISTIIKKAAN

NORD toimittaa juuri oikeat käyttölaiteratkaisut kaikkiin sovelluksiin, oli kyseessä sitten matkatavaroiden käsittely, lentokonehallien ovien avaaminen tai matkustajasillan tarkka paikoitus lentokoneen runkoon.

logistic_baggage

Roller and belt conveyors

Kuljetinjärjestelmillä siirretään tavaraa monesti pitkienkin etäisyyksien päähän, laajoillakin alueilla. Niiden konekanta ja järjestelmätekniikka edellyttää modulaarisuutta. Paternoster-korkeavarastojen tapaisissa kuljetinjärjestelmissä, joissa energiaa voidaan säästää tämän haittaamatta toimintaa, käyttäjät kiinnittävät yhä enemmän huomiotaan käyttökustannuksiin. Niinpä NORD DRIVESYSTEMS panostaa erityisen energiatehokkaisiin moottoreihin, lähes häviöttömiin vaihteisiin ja energiansäästötoiminnoilla varustettuun elektroniikkaan.

Käyttölaitekomponentit ja -järjestelmät

NORDilla on yli 45 vuoden kokemus lähes kaikilta niiltä toimialoilta, joiden sisäisessä logistiikassa käytetään kuljetinratkaisuja. Tavaroiden kuljetusketjussa käyttötekniikan on oltava mahdollisimman energiatehokasta ja luotettavaa. Siksi käyttökomponenttimme ja -järjestelmämme ovat kuljetusketjussa oleellisen tärkeitä. Me toimitammekin kattavan valikoiman mekaanisen, sähköisen ja elektronisen käyttötekniikan ratkaisuja - lähtien moottoreista ja vaihteista aina keskitettyyn ja hajautettuun ohjaustekniikkaan saakka.

Microsite logistic.nord.com

UNICASE helical bevel gear motor, Kegelradgetriebemotor, motoriduttori ortogonali UNICASE

Distributed Frequency inverter SK 200E Dezentraler Frequenzumrichter SK 200E

LogiDrive_Variantenreduzierung