Over ons

NORD - SAMEN VEEL BEWEGEN

NORD Aandrijvingen behoort wereldwijd tot één van de grootste bedrijven op het gebied van de aandrijftechniek - zowel in mechanische als in elektronische oplossingen.

NORD op weg naar succes

NORD werd in 1965 opgericht en noteert intussen een groepsomzet van ca. 700 miljoen euro. Onze succesvolle entree in de kleine kopgroep van toonaangevende fabrikanten in de aandrijvingensector is vooral gebaseerd op onze duidelijke klantgerichtheid. 'Samen veel bewegen' betekent voor ons, samen met de gebruikers te zorgen voor individueel optimale aandrijfoplossingen.

Headquarter of Getriebebau NORD in Bargteheide, Germany Getriebebau Nord am Stammsitz in Bargteheide, Deutschland

De hoofdvestiging van Getriebebau NORD in Bargteheide

Overal vertegenwoordigd

Behalve onze hoofdvestiging in Bargteheide bij Hamburg zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 60 landen in de wereld met montagefabrieken en servicesteunpunten. Meer dan 3.900 medewerkers van de ondernemingsgroep zorgen voor minimale levertijden en maximale serviceverlening in iedere hoek van de wereld. Het maakt niet uit wanneer en waar u ons nodig heeft - wij laten u niet in de steek.

Alles in beweging brengen

Met onze sterke aandrijfoplossingen brengen wij zelfs elke 'Goliath' op deze wereld in beweging: reusachtige kranen in haveninstallaties of beweegbare dakconstructies in moderne sportstadions, bagagetransportbanden op luchthavens of kabelbanen in een skigebied - NORD mobiliseert ze allemaal en onder alle omstandigheden.

Motor van de vooruitgang

Onze producten belichamen een innovatieve synthese van compacte mechanica en intelligente elektronica. Hoogwaardige reductoren en reductiemotoren, frequentieomvormers, servoregelaars en periferietechniek - wij ontwikkelen, produceren en verkopen het complete programma van mechanische en elektronische aandrijfcomponenten in een faire prijs/prestatieverhouding.

Samen veel bewegen

Onze hoge kwaliteits- en servicenormen zijn het gevolg van een consequente klantgerichtheid. Door de input van de gebruiker ontwikkelen wij op maat gemaakte producten. Daarbij zijn innovatie en creativiteit voor ons geen doel op zichzelf - wij maken aandrijfoplossingen die duidelijk zijn gericht op voordeel. Want onze klanten staan aan het begin en aan het eind van onze keten voor de schepping van toegevoegde waarde.