Nieuws –

Een goed jaar voor NORD Drivesystems

2016 was een goed jaar voor NORD DRIVESYSTEMS. Er werden nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de NORDAC LINK veldverdeler voor flexibele installatie vlakbij de motor. Daarnaast werden nieuwe digitale oplossingen gepresenteerd. Ook in 2017 gaat NORD consequent verder op de weg naar Industrie 4.0.

field_distribution_system_nordac_link

Bargteheide , 2017-03-23

De wereldwijd 3.300 medewerkers van NORD in 36 landen hebben in het financiële jaar 2016 gezorgd voor een omzet van 560 miljoen euro. Dit goede resultaat dankt NORD aan toegewijde en gekwalificeerde medewerkers, een goede service en veel met succes afgeronde projecten. Nord was wereldwijd op 66 beurzen vertegenwoordigd en presenteerde daar innovaties zoals de NORDAC LINK veldverdeler. Deze complementeert het programma voor modulaire aandrijfsystemen met verdere decentrale frequentieomvormers voor intrologistieke toepassingen. Innovaties zoals de NORDAC LINK onderstrepen Nords faam als aanbieder van complete oplossingen. Door continu te investeren in toekomstgerichte productieprocessen zet het bedrijf de nodige stappen om ook in de toekomst succes te garanderen. Zo is NORD DRIVESYSTEMS op weg naar Industrie 4.0, een thema dat ook bij de gebruikers van de NORD-technologie hoog op de agenda staat. NORD-aandrijvingen zijn netwerkgekoppeld, autonoom en kunnen worden uitgebreid, en zijn daarom nu al voorbereid op gedigitaliseerde taken zoals conditiemonitoring en predictief onderhoud. Dankzij de geïntegreerde PLC kan de aandrijfelektronica nu al veel taken geheel zelfstandig overnemen.

Bezoek NORD DRIVESYSTEMS op de Hannover Messe van 24-28 april in hal 14, stand H31. Leer daar meer over de actuele en toekomstige ontwikkelingen van NORD DRIVESYSTEMS op het gebied van digitale en volledig netwerkgestuurde fabrieken.