Nieuws –

Corrosiebescherming tweetraps kegeltandwielreductoren

NORD DRIVESYSTEMS biedt jarenlange ervaring, uitgebreide expertise en innovatieve oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Glattmotor 2-stugiges Kegelradgetriebe

Bargteheide , 2017-09-14

NORD levert nsd tupH oppervlakteveredeling voor de bescherming tegen corrosie van aluminium aandrijvingen in de voedingsmiddelenindustrie. In vergelijking met roestvast staal en gelakte modellen zorgt deze behandeling voor aanzienlijke kostenbesparingen zowel bij aanschaf als bij gebruik. Bij deze methode wordt de aluminium oppervlakte gehard, waardoor de sealer zich uitstekend hecht dankzij de eigenschappen van de oppervlakte. De aandrijving is bestand tegen vele zuren en logen die in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie worden gebruikt.

Perfect geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie

NORD's prestatie geoptimaliseerde tweetraps kegeltandwielreductoren NORDBLOC.1 worden vervaardigd uit een corrosieresistente aluminiumlegering in washdown uitvoering. In combinatie met motoren met een gladde oppervlak kunnen deze reductoren uiterst eenvoudig worden schoongemaakt. Nieuw bij NORD: de kleinste formaten voor uitgaanskoppels tot 50 Nm en overbrengingen van 3,58 tot 61,88.

NORD toont de nieuwste innovaties voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie wereldwijd op de beurzen Vietfood in Vietnam en Drinktec en Anuga FoodTec, beide in Duitsland.