Nieuws –

20-jarig jubileum van NORD Drivesystems in Slowakije

Op 20 oktober 2017 vierde NORD-Pohony, s.r.o, de Slowaakse vestiging van NORD DRIVESYSTEMS, zijn 20-jarige jubileum. Het bedrijf is in 1997 met in eerste instantie twee medewerkers als dochterbedrijf van Getriebebau NORD in Bratislava opgericht.

20th anniversary of NORD Pohony slovakia

Bargteheide , 2017-11-23

Door goed te luisteren naar de klanten, flexibiliteit en eerlijkheid ontwikkelde NORD Pohony zich tot een bedrijf met acht medewerkers, drie filialen en een totale omzet van 4,3 miljoen euro in 2015. In 2001 werd een tweede kantoor in Ružomberok geopend, dat in dat jaar een recordomzet behaalde. Een jaar later volgde het derde verkoopkantoor in Košice in het oosten van Slowakije. NORD Pohony biedt de complete service portfolio van NORD DRIVESYSTEMS aan, en bedient een aantal duurzame topklanten met een hoge omzet, zoals KPK, Drevoindustria, Strojstav, Kabelschlepp, Konštrukta en Premetal.

Het jubileum is op 20 oktober 2017 gevierd met een bijeenkomst in hotel Elizabeth in Trenčín. Tot de genodigden behoorden natuurlijk klanten, maar ook de directies van de NORD-vestigingen in Oostenrijk, Tsjechië en Hongarije en ceo Ulrich Küchenmeister van NORD DRIVESYSTEMS.

Directeur Jozef Královič van NORD Pohony is optimistisch dat NORD Pohony de komende jaren nog succevoller wordt. Als redenen hiervoor noemt hij het vertrouwen in zijn medewerkers en hun expertise, en het hoge serviceniveau dat NORD Pohony zijn klanten biedt.