Nieuws –

Intelligente aandrijvingen voor een grotere efficiëntie: hal 15, stand H31 en hal 21, stand C33

NORD DRIVESYSTEMS toont beursbezoekers in Hannover innovatieve aandrijftechniek voor meer veiligheid, efficiëntie en digitale koppeling in industrie en interne logistiek.

hmi 2018 nord drivesystems booth at fair

Bargteheide , 2019-02-14

In hal 15 op stand H31 toont NORD op de Hannover Messe met een demo van een industriële reductor hoe zijn intelligente aandrijvingen met koppeling naar de cloud functioneren. "Onze aandrijvingen zijn geheel gereed voor Industry 4.0. Ze maken het continu verzamelen van prestatiegegevens, predictive maintenance en een permanente toestandsbewaking van de toepassing mogelijk," zegt NORD-directeur dr. Omar Sadi live uit de Hannover Messe.

Voor veilige communicatie in ProfiNet-omgevingen van moderne productie-installaties presenteert de aandrijfspecialist bovendien de PROFIsafe interfacemodule SK TU4-PNS.

"We zijn zeer tevreden met de respons van de bezoekers op onze beurspresentatie, in het bijzonder met de belangstelling van de bezoekers voor onze producten voor een digitale productie in de toekomst," aldus Sadi.

De Noord-Duitse producent exposeert verder op de CeMAT in hal 21, stand C33, de veldverdeler-serie NORDAC LINK voor toepassingen in moderne gekoppelde toepassingen voor interne logistiek en toont de uiterst efficiënte aandrijfoplossing LogiDrive, waarmee het aantal varianten in de interne logistiek en bij luchthaventoepassingen flink kan worden gereduceerd.