Nieuws –

NORD op de Tire Technology 2019

Het uitgebreide assortiment van NORD DRIVESYSTEMS bevat ook innovatieve branchespecifieke aandrijfoplossingen voor de bandenindustrie. Op de vakbeurs Tire Technology 2019 toont NORD onder andere het LogiDrive-systeem, speciale extrusieflenzen en de PROFIsafe interface-module SK TU4-PNS.

Bargteheide , 2019-03-05

Van 5 tot en met 7 maart wordt in Hannover Europa's belangrijkste beurs voor bandenproductietechnologie gehouden - en NORD is aanwezig. Het bedrijf presenteert onder andere uiterst efficiënte en duurzame plug-and-play techniek, die ook nog eens zeer service- en onderhoudsvriendelijk is. De modulaire LogiDrive systemen | PDF (703 KB) bestaan uit een energiebesparende IE4-synchroonmotor met vermogens tot 5,5 kW, een tweetraps kegeltandwielreductor en een bij de motor geïnstalleerde NORDAC LINK frequentie-omvormer.

De extrusieflenzen absorberen de proceskrachten op een veilige manier. NORD heeft voor de MAXXDRIVE industriële reductoren in de bouwgrootten 5 tot en met 11 extrusieflenzen met koppels van 15 tot 80 kNm in het assortiment.

"Safety first" is van groot belang bij het gebruik van machines en installaties. Daarom biedt NORD als aanvulling op de frequentie-omvormers met geïntegreerde STO en SS1 de PROFIsaem-module NORD SK TU4-PNS, waarmee diverse veiligheidsfuncties kunnen worden ingesteld.

U vindt NORD DRIVESYSTEMS op de Tire Technology 2019 in hal 21, stand 8094.