Nieuws –

Tien jaar Nord Drivesystems in Rusland

Nord Privody, onderdeel van de NORD DRIVESYSTEMS-groep, viert dit jaar zijn tienjarige jubileum. De Russische dochteronderneming is gevestigd in Sint Petersburg, waar in 2013 ook een nieuwe productievestiging is geopend voor normale tandwielreductoren en vlakke tandwiel-, kegeltandwiel- en wormwielreductoren voor de Russische markt.

nord_privody

Bargteheide , 2013-10-30

Met deze nieuwe vestiging zit Nord dicht op de Russische markt, zodat betere planningen en levertijden kunnen worden aangehouden. Dat is vooral van belang voor producenten van hef- en transportinstallaties en toeleveranciers van de levensmiddelenindustrie en landbouw. Voor deze bedrijfstakken zijn korte levertijden essentieel.

NORD Privody heeft regionale kantoren in Moskou, Voronezj, Jekaterinenburg, Novosibirsk en Krasnodar. Daarnaast zijn er aanvullende servicewerkplaatsen in Chelyabinsk en Novokoeznetsk. Gekwalificeerde ingenieurs ondersteunen klanten – desgewenst op locatie in hun fabrieken – bij de selectie van de aandrijftechniek voor hun specifieke toepassing, bij technische voorschriftberekeningen, belastingsanalyses en het samenstellen van werktekeningen. Tot slot levert NORD DRIVESYSTEMS ook service na de ingebruikname van installaties, onder andere door onderhoud en reparatie van alle typen aandrijvingen van Nord.