Nieuws –

Herlancering van www.nord.com met geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid - ook op mobiele apparaten

De complete wereld van de aandrijftechniek aan uw vingertoppen: de website van NORD DRIVESYSTEMS is nieuw leven ingeblazen met een frisse look en een betere gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten. Op www.nord.com kunnen gebruikers uit alle industriële sectoren de juiste aandrijfoplossing voor elke mogelijke taak vinden. Productdetails, referentieprojecten en de downloadsectie zijn netjes gerangschikt, of u deze nu via pc, tablet of smartphone bekijkt.

De vernieuwde website van NORD past zich aan mobiele apparaten aan, waardoor u onmiddellijk toegang krijgt tot informatie over aandrijfsystemen.

De vernieuwde website van NORD past zich aan mobiele apparaten aan, waardoor u onmiddellijk toegang krijgt tot informatie over aandrijfsystemen.

Bargteheide , 2014-04-29

De navigatie is eveneens eenvoudig en comfortabel via muis en touchscreen. Voor grote nationale markten zijn er ook websites in de lokale taal van de dochterondernemingen van NORD, zoals in het Chinees, Vietnamees en Portugees (BR).

De overzichtelijke sectie met productinformatie biedt uitgebreide uitleg over alle beschikbare reductiekasten, motoren en de aandrijfcomponenten en legt ook speciale focus op energie - efficiënte motoren. De afzonderlijke productpagina's bevatten naast de gedetailleerde gegevens en kenmerken ook alle relevante links naar documentatie en software. Gebruikers kunnen ook enorm snel CAD-bestanden en 3D-modellen genereren.