Nieuws –

Tiende verjaardag NORD China - Belangrijk en snel groeiend distributieknooppunt

NORD (China) Power Transmission Co., Ltd. viert zijn tiende verjaardag en maakt hiermee 2015 tot een dubbel jubileumjaar voor de NORD DRIVESYSYEMS Groep; het moederbedrijf in Bargteheide bij Hamburg viert dit jaar namelijk zijn vijftigjarig jubileum.

10th anniversary of NORD Power Transmission China

China , 2015-05-11

Meer dan 200 gasten uit geheel China en directieleden uit Duitsland woonden de officiële festiviteiten in Suzhou bij. Tijdens een rondleiding door de reductor- en motorenfabriek konden de gasten zich overtuigen van het hoge kwaliteitsniveau. Twee workshops over het ontwerp van aandrijvingen en vermogenselektronica, met de nadruk op toepassingsspecifieke oplossingsconfiguraties, vielen zeer goed in de smaak.

NORD China groeide in de eerste jaren met meer dan 30 procent per jaar. Ook nu nog ligt de groei met 20 procent per jaar aanzienlijk boven de gemiddelde marktontwikkeling. Sinds de oprichting van de Chinese dochteronderneming en de bouw van het montagecentrum in Suzhou in 2005 heeft NORD op dezelfde locatie een voor de gehele onderneming belangrijke motorenfabriek geopend, die de bestaande fabriek in Italië aanvult. In 2011 kwam er bovendien een fabriek in Tianjin bij, waarmee de productieruimte in China groeide tot 35.800 vierkante meter. Met een capaciteit van 200.000 motorreductoren en 700.000 motoren per jaar bedient NORD China de Chinese en internationale markt. NORD heeft op dit moment 23 verkoopkantoren in China.