Nieuws –

Drives 4.0, nieuwe reductoren, partnerland USA

NORD DRIVESYSTEMS presenteert op de Hannover Messe aandrijffuncties voor de smart factory. Hierbij wordt onder andere getoond wat nu al mogelijk is bij Condition Monitoring en Predictive Maintenance, en welke functies de aandrijfelektronica met behulp van geïntegreerde plc's geheel zelfstandig kan uitvoeren.

4.0 ready

Bargteheide , 2016-03-25

Voordelige en simpele oplossingen, vooral op basis van decentrale frequentie-omvormers, stellen gebruikers volop in staat om de kansen van Industrie 4.0 en "The internet of things" optimaal te benutten.

Nieuwe NORD-producten op de Hannover Messe zijn onder andere eentraps tandwielmotorreductoren voor toepassingen bij pompen, ventilatoren en in de logistiek.

Industriële aandrijvingen in bouwgrootte 14 breiden het bestaande spectrum uit en maken nog preciezere aandrijfontwerpen mogelijk in situaties waarin hoge koppels zijn vereist. NORD Gear, de dochteronderneming van NORD uit partnerland USA, presenteert zich tijdens de Hannover Messe. NORD Gear ondersteunt Noord-Amerikaanse klanten al sinds 1979 met een eigen productie, montage en toepassingsspecifieke engineering.

NORD DRIVESYSTEMS op de Hannover Messe

25-29 april 2016, hal 15, stand H31