Nyheder –

Effekftive drevløsninger med få varianter

Med sine nye LogiDrive systemer tilbyder NORD DRIVESYSTEMS standardiserede drivenheder for intern logistik- og bagagehåndteringssystemer. Dette forenkler konfiguration og reservedelsstyringen ved projektrelateret variantreduktion.

News_LogoDrive

Bargteheide , 2017-04-04

Drevsystemerne med motoreffektivitetsklasse IE4 og systemeffektivitetsklasse IES2 opfylder de højeste effektivitetskrav og opnår også inden for dellastområdet og ved lave hastigheder fremragende effektivitet. Dette gør, at de tjener sig selv ind i løbet af få år, nogle gange endda efter et par måneder, og tydeligt reducerer de samlede omkostninger over produktets levetid. Drevene er nemme at installere i serie. Forsyningsspændingen sløjfes igennem stik systemer fra den ene enhed til den næste.

De brugervenlige systemer består af et keglehjulsgear, en IE4-synkronmotor med permanent magneter og en frekvensomformer, som er installeret i nærheden af motoren. Drevsystemerne kan installeres nemt og hurtigt takket integreret stikløsning. Reperations afbryder, nøglekontakt og kontakt til manuel betjening giver mulighed for fleksibel adgang på stedet til de enkelte drevenheder ved opsætning eller service. De kompakte drev i aluminniums hus gør håndtering og monteringen til en leg. Ydeevnen af de tre foretrukne størrelser harn en stor overbelastningskapacitet, der er skræddersyet til at opfylde kravene inden for intern logistik- og lufthavnsteknik. Frekvensomformerne regulerer båndhastighed og kørselsretning. Som en option til meget dynamiske anvendelser fås de også med indbygget impulsgiver. Iht. EN 61800-5-2 er sikkerhedsfunktionerne STO og SS1 inkluderet. Sensorer, der er tæt på drevene, kan tilsluttes via M12-stik. Omformerne håndterer data og sender dem videre til centrale PLC systemer. Dette sparer omkostninger til kabelføring. LogiDrive-løsninger er anvendelig globalt takket være meget omfattende certificeringer. Der leveres kommunikationsmoduler til de mest anvendte bussystemer.