Nyheder –

Holdbar, wash-down drevteknologi til drikkevareindustrien

NORD DRIVESYSTEMS præsenterer branchespecifikke drevløsninger på drinktec messen i München. I denne forbindelse griber den tyske producent tilbage til sit omfattende program af standardprodukter. Det indeholder en enestående række af drevløsninger med washdown-optimerede huse i støbt aluminium.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-06-29

NORD DRIVESYSTEMS vil udstille branche specifikke løsninger på messen. De lette, korrosionsresistente gear, motorer med glatte overflader, frekvensomformere og motorstartere kan rengøres meget let. NORD tilbyder den korrosionshæmmende behandling nsd tupH til aluminiumdrev. Denne er godkendt i henhold til FDA titel 21 CFR 175.300 til føde- og drikkevareproduktionen. Som et alternativ til drev i rustfrit stål og malede modeller, er drev med nsd tupH på lang sigt meget vedligeholdelsesvenlige og omkostningsbesparende. En nsd tupH overfladebehandling er ikke en coating, men en elektrolytisk proces som gør overfladen hård og korrosionsbeskyttende.Derfor er der intet, der kan skalle af. Selv rengøringen af drevene med højtryksdampstråler er helt uproblematisk. Bolte, skruer og udgangsaksler på nsd tupH drev er fremstillet af rustfrit stål. De glatte motorer uden ventilator bidrager ikke til spredning af bakterier og sikrer desuden en meget støjsvag drift. Motorerne fås som synkron- og asynkronmotorer og opfylder effektivitetsklasserne IE2 og IE3 (asynkron) og IE4 (synkron).

ET OVERBLIK: NORD på drinktec

  • 11. – 15.09.2017, München
  • Hal A3, stand 242
  • Korrosionshæmmende behandling NSD tupH til aluminium drev: mere holdbar end korrosionshæmmende overtræk, billigere end rustfrit stål driver velegnet til washdown