Nyheder –

Industri 4.0 ready: NORD på SPS IPC Drives 2017:

Fra 27. til 30. november 2017 præsenterer NORD DRIVESYSTEMS på SPS IPC Drives, Europas førende fagmesse for elektrisk automation, produktinnovationer og intelligente drevløsninger for Industri 4.0.

Industrie 4.0 sps ipc drives

Bargteheide , 2017-10-26

Digitalisering og Industri 4.0 er i øjeblikket de fremherskende buzzwords inden for industri, produktion og logistik. NORD DRIVESYSTEMS demonstrerer de muligheder, som drevsystemerne fra NORD tilbyder til fremtidens fabrik, på SPS IPC Drives 2017 i Nürnberg i et til dette formål opsat anvendelsestestfelt. De forbundne drev kommunikerer deres statusdata via styringen eller direkte i skyen. Dataene er herfra tilgængelige globalt til evaluering og analyse. Den afgørende rolle spilles i denne forbindelse af frekvensomformerne med integreret PLC-funktionalitet. Den integrerede PLC behandler dataene fra tilsluttede sensorer og aktuatorer, indleder om nødvendigt direkte en sekvensstyring og overfører drev- og programdata af høj kvalitet til kontrolcentret og til komponenter i netværket. Hele systemet bestående af NORD-drevsystemer kan således overvåges. Ved hjælp af de indsamlede data er det bl.a. Muligt at bestemme vedligeholdelsesstatus (stikord prædiktiv vedligeholdelse) eller drevudnyttelsen. Vedligeholdelsesarbejdet kan således planlægges efter behov, mens der tages hensyn til kapacitetsudnyttelsen inden for produktionen. Fordelene: kortere servicetider, færre nedetider, reducerede vedligeholdelsesomkostninger og længere levetid for drevet.

Ud over intelligente drevløsninger til Smart Factory præsenterer NORD også produktinnovationer som NORDAC LINK og LogiDrive på SPS IPC Drives. Feltfordeleren NORDAC LINK er et drevstyringssystem til fleksibel installation tæt på motoren og fås som frekvensomformer (op til 7,5 kW) samt motorstarter (op til 3 kW). Alt efter behov og anvendelse kan den konfigureres frit, og den integrerede PLC og kompatibilitet med alle kommercielt tilgængelige bussystemer kan den nemt integreres i alle moderne automatiseringssystemer. Med LogiDrive har NORD skabt standardiserede drev til anvendelse i den interne logistik, der tilbyder energieffektivitet, enkel vedligeholdelse og omkostningsoptimering. LogiDrive-drevene består af en IE4-synkronmotor med en nominel effekt på op til 5,5 kW, en to-trins-keglegear og en NORDAC LINK-feltfordeler, som installeres tæt på motoren.

NORD på SPS IPC Drives 2017: Hal 3, stand 218

  • Feltfordeler NORDAC LINK
  • LogiDrive
  • Industri 4.0
  • Prædiktiv vedligeholdelse
  • PLC-funktionalitet

Få mere at vide