Nyheder –

Nem skalering af NORD-omformeres funktioner

Stadig flere drevfunktioner kan overtages decentralt via software eller hardware af NORD’s drev. Det er ikke kun omkostningseffektivt og reducerer antallet af varianter af de forskellige omformere - det gør det også muligt for brugeren at ændre parametrene uden særlige programmeringskundskaber.

Software to configurate freqency inverters - NORD CON Software zur Paramatrisierung von Frequenzumrichtern - NORD CON

Bargteheide , 2018-06-11

Selv komplekse bevægelsessekvenser kan nu nemt parametriseres og programmeres ved hjælp af den moderne drevteknologi fra NORD DRIVESYSTEMS. Et eksempel er posicon, en alsidig funktion, omformeren overtager positioneringsopgaver med. I samspillet med en inkrementalencoder på motoren og/eller en absolutgiver på drevet forvandler posicon NORD's standarddrev til at yderst nøjagtige positioneringsdrev.

Derudover har næsten alle decentrale NORD-drev en intern PLC, der giver mulighed for at programmere og udføre softwarefunktioner, sekventiel styring eller overvågnings- og analyseprogrammer. Desuden kan tilsvarende bevægelsessekvenser gemmes med bevægelseskomponenter. Typiske funktioner, herunder bevægelseskontrolmodulerne baseret på PLCopen, kan let overtages under applikationsudviklingen. Det gratis programmeringsværktøj, NORD CON , er tilgængeligt til konfigurationen, hvilket er let anvendeligt og intuitivt at bruge.