Nyheder –

Elektronik produktion i Aurich: fleksibel og effektiv

Siden begyndelsen af 1980’erne har NORD haft sin egen elektronik produktion i byen Aurich, Østfrisland, i det nordlige Tyskland.

Bargteheide , 2019-06-24

På et areal på 5.000 m2 fremstiller NORD i Aurich frekvensomformere på op til 160 kW ( frekvensomformere , motorstartere og elektroniske dele). Flere end 100.000 enheder forlader fabrikken hvert år - fra enheder, der fremstilles i serie, og individuelt konfigurerbare produkter til enkelte emner. Den decentraliserede omformerserie NORDAC LINK og den nye styreskabsinverter NORDAC PRO SK 500P fremstilles også her.

Den moderne, automatiserede produktion er designet, så den leverer størst mulig effektivitet, hastighed og fleksibilitet. Blandt andet sikres det af en ukompliceret logistikkæde, et næsten papirløst produktionssystem samt den automatiserede generering af samle- og inspektionsplaner fra produktkonfigurationen. På denne måde kan NORD reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker og ændringer i markedet. Ved serieproduktionen af enheder op til 7,5 kW er der også mulighed for en batch størrelse på 1 uden yderligere forberedelser. En omfattende og streng kvalitetskontrolproces garanterer NORD-produkternes høje kvalitet og pålidelighed.

NORD Electronic DRIVESYSTEMS GmbH

Tjüchkampstraße 37

D-26605 Aurich‎