Nyheder –

NYE DREVLØSNINGER FRA NORD DRIVESYSTEMS PÅ SPS Messen

Nye motorer var et af højdepunkterne hos NORD DRIVESYSTEMS på SPS i Nürnberg. Gæsterne kunne se den nye IE5+ synkronmotor, som har en betydeligt højere energieffektivitet, og programmet af IE3-asynkronmotorer, der nu er optimeret i mange forskellige detaljer.

Bargteheide , 2020-01-09

Den energieffektive nyeste generation af synkronmotor med permanent magnet har en betydeligt højere virkningsgrad end den nuværende IE4-serie. Den uventilerede glatte motor opnår sin høje effektivitet, som til tider er markant over effektivitetsklasse IE5, via et bredt momentområde - og er optimalt egnet til drift i delbelastningsområdet. Den kompakte IE5 + -motor har r en høj effekttæthed, har brug for mindre installationsplads og vil i første omgang blive lanceret til effektområder fra 0,25 til 1,1 kW.

NORD har yderligere forbedret adskillige aspekter af sine velprøvede IE3-asynkronmotorer med hensyn til funktion, samling og drift af elektromotorerne . Dette indebærer ingen ændring af elektriske data eller ydre dimensioner. De nye IE3-asynkronmotorer kan problemfrit anvendes uden justeringer overalt, hvor der i dag anvendes IE3-motorer fra NORD.