Nyheder –

Conveyor drev og industrielle gearenheder i ét heltstøbt gearhus.

Bargteheide – På 2014 Hannover Messen vil NORD DRIVESYSTEMS demonstrere højeffektive drevløsninger til conveyor systemer. Kompakte to-trins keglegear kombineret med energibesparende motorer.

Bargteheide , 2014-03-04

Med udgangspunkt i et omfattende udvalg af drevelektronik kan NORD konfigurere drevenheder til et meget bredt udvalg af funktionelle krav. Baseret på et omfattende frekvensomformer program, kan NORD konfigurere drevløsninger til et bredt udvalg af funktionelle krav. De decentrale frekvensomformere til motormontering dækker en ydeevne op til 22 kW. Disse giver mulighed for en høj dynamik og er de eneste decentrale enheder med integreret positionering og sikkerhedsfunktioner. Frekvensomformerne, signaler fra og til sensorer og aktuatorer via diverse kommunikations platforme, det er muligt at synkronisere med andre omformer på messe standen.

NORD vil ligeledes udstille sin ekspertise inden for design og produktion af gear og gearmotorer. NORD er den eneste leverandør, der producerer industrielle gearenheder i et helstøbt gearhus med udgangsmomenter op til 242.000 Nm. Det gennemprøvede UNICASE design er uden moment eller radialbelastede tætningsflader. Denne konstruktion sikrer store tilladelige radial og aksialkræfter og muliggør kompakte dimensioner. Det udstillede industrigear med en skabsmonteret frekvensomformer fra serien SK 500E, er konfigureret til en kopelevator men er også velegnet til andre krævende transportopgaver. Nu og fremover vil NORD levere SK 500E omformere i størrelserne 1 fra 10 op til 132 kW.

NORD DRIVESYSTEMS på udstillingen Hannover Messe, 7-11 april 2014: Hal 15, stand H21