Industrigear

Ideel til heavy-duty-brug

Meget høje udgangsmomenter, støjsvag drift og lang levetid: Det er de fremragende egenskaber ved industrigear fra NORD DRIVESYSTEMS.

Industrigear til systemer med høje drejemomenter

MAXXDRIVE-industrigear fra NORD har høje udgangsdrejningsmomenter fra 15.000 Nm til 250.000 Nm, hvilket gør dem ideelle til heavy-duty-brug i f.eks. omrørere, bæltedrev, blandere, møller, tromler eller knusere.

Industrigearene fås som tandhjulsgear eller keglehjulsgear. De er installeret i det af os udviklede blokhus i et stykke og kan derfor rumme store rullelejer, der sikrer en lang levetid. I øvrigt: NORD er den producent af industrigear med verdens største industrigear i BLOCK-huset.

Disse fakta taler for vores industrigear

 • Stærk ydeevne
  Industrigear fra NORD tilbyder meget høje udgangsdrejningsmomenter op til 250.000 Nm.
 • Lang levetid
  Optimerede geometrier giver fremragende belastbarhed, lang levetid og støjsvag drift.
 • Robusthed
  Vores industrigear er udstyret med lavfriktionslejer af høj kvalitet og et særlig torsionsbestandigt blokhus i ét stykke.
 • Fleksibilitet
  Gearene kan kombineres med alle vores elektromotorer.

MAXXDRIVE-tandhjulsgear
Disse tandhjulsgear fra NORD har en effekt på mellem 1,5 kW og 4.000 kW og fås i elleve størrelser. Vi leverer MAXXDRIVE-tandhjulsgear med udgangsaksler med forskellige lejer, så den optimale forbindelse er givet uanset anvendelse. Derudover tilbyder vi drev- og udgangsflanger i forskellige designs til disse gear.

MAXXDRIVE-tandhjulsgear kan kombineres med alle vores elektromotorer.

Vælg din motor nu!
Klik her

MAXXDRIVE-to-trins-keglegear
Disse gear kan også bruges i ekstreme forhold, fordi de takket være deres temperaturstyring også kan modstå stærke udsving i omgivelserne. Vores MAXXDRIVE-to-trins-keglegear fås også med et tort udvalg af ekstraudstyr til køling og opvarmning, hvilket også letter anvendelsen i forskellige temperaturzoner.

For at maksimere din fleksibilitet har gearene monterede, let tilgængelige tilbageløbsspærrer, der muliggør en enkel og hurtig ændring af rotationsretningen.

Oplev to-trins-kegle-industrigear fra NORD nu i verdens største anlæg for batchproduktion af tandpasta!
Til anvendelsen