Synkronmotorer

Høj ydeevne til dine behov

Vores synkronmotorer er yderst effektive. De er derfor ideelle til brug på energiintensive områder som f.eks. intralogistikken.

Synkronmotorer

Større effektivitet er ikke mulig

Synkronmotorer fra NORD er kendetegnet ved deres meget høje virkningsgrad og store effekttæthed. Takket være disse fremragende egenskaber kan drevene opnå betydelige energibesparelser, især ved konstant drift.

IE4-motorerne fra NORD anvendes globalt primært inden for intralogistikken (f.eks. i postdistributionscentre og lufthavne), samt i pumper, blæsere osv.

Vores vekselsstrømsmotorer: Høj virkningsgrad, lavt forbrug

 • Effektivitet
  Vores vekselstrømsmotorer har en meget høj virkningsgrad. Denne forbliver - i modsætning til de meget udbredte asynkronmaskiner - uforandret høje, selv i drift under delbelastning og ved lave hastigheder.
 • Ydeevne
  Synkronmotorer fra NORD DRIVESYSTEMS overbeviser med høje drejningsmomenter og en høj overbelastningsevne på op til 300 %.
 • Robusthed
  Synkronmotorer fra NORD fås også i en washdown-kompatibel version uden blæser og kan efter forespørgsel forsegles med den meget effektive korrosionsbeskyttelse nsd tupH.
 • Fleksibilitet
  Deres høje effekttæthed gør vores synkronmotorer kompakte og kan derfor også placeres dér, hvor pladsen er trang.

Mere sparsommelige end påkrævet: vores energisparemotorer

Den ekstreme effektiv drift af vekselstrømsmotorer fra NORD skyldes anvendelsen af permanente magneter, som gør en ekstern strømforsyning til frembringelse af magnetfeltet overflødig.

Takket være denne teknologi er vores IE4-synkronmotorer langt mere effektive end krævet i den gældende EU-forordning 640/2009 (2009/125).

Energisparemotorer fra NORD indebærer derfor en betydelig reduktion af driftsomkostningerne. En investering i disse drev tjener sig ofte ind i løbet af mindre end to år (ROI).

Vil du gerne vide mere om vores yderst effektive IE4-motorer?

Klik her

IE4-motorer fra NORD reducerer antallet af modeller

De permanente magneter og den fremragende varmeafledning gør, at vores synkronmotorer har en høj effekttæthed og et højere maksimalt opnåeligt drejningsmoment end sammenlignelige drev.

Vekselstrømsmotorer fra NORD kan på grund af deres kompakte design også monteres på begrænset rum. Takket være vores IE4-motorers brede frekvensområde (op til 70 Hz) kan brugerne også reducere antallet af anvendte drevmodeller.

Glatmotorer fra NORD: Ideel til fødevareindustrien

Vekselstrømsmotorer fra NORD er imidlertid ikke kun kompakte og kraftige, de er også lette at vedligeholde. Det washdown-kompatible design som glatmotor er ideelt til brug i fødevareindustrien takket være den hygiejniske overflade, der let kan rengøres. Motorens robuste aluminiumhus er i beskyttelsesklassen IP 69K og kan også rengøres med højtryksrensere. På forespørgsel forsegler vi dem også med den innovative overfladebehandling nsd tupH.

Få flere oplysninger om dine fordele med synkronmotorer fra NORD nu!

Få mere at vide