Nyheder –

Drevløsninger til pakkecentre – gnidningsfrie processer og hurtig forsendelse

Driftssikre, robuste, kommunikative og intelligente - NORD tilbyder individuelt konfigurerbare og industri 4.0-kompatible drevløsninger til pakkecentre.

bcs_customer

Bargteheide , 2018-02-12

Pakkecentre stiller store krav til drevteknik: For at undgå funktionsfejl og nedetider skal drevene sikre maksimal driftssikkerhed. På grund af det store antal enheder, der kræves, skal systemerne desuden være meget effektive. Dette sænker driftsomkostningerne. Nem installation, håndtering og vedligeholdelse samt Industri 4.0 -kompatibilitet bør også være givet.

Gearmotorer fra NORD med keglehjuls- eller snekkegear sikrer den hurtige og pålidelige transport af pakker. Takket være holdbar, slidfri gearing har drevene på trods af konstant belastning et lavt vedligeholdelsesbehov og garanterer lang levetid. Overbelastelige motorer sikrer også, at der kun er brug for en overskuelig mængde af varianter på trods af det store antal drevenheder i transportsystemet. Omformerne er modulopbygget og kan i tilfælde af vedligeholdelse udskiftes hurtigt og nemt.

Derudover er de decentraliserede frekvensomformere forbundet med hinanden og kommunikerer via forskellige grænseflader. Den integrerede PLC er frit programmerbar og kan selvstændigt påtage sig kontrolopgaver. Hvis der for eksempel registreres en kødannelse på en bestemt læsserampe, kan transportkæden automatisk bremses ned. På den måde kan driftsafbrydelser mindskes. Således er der også mulighed for en kontinuerlig tilstandsovervågning.

Decentrale intelligente drevløsninger fra NORD sikrer rundt om i verden gnidningsfrie processer og garanterer hurtig forsendelse. NORD har udstyret den franske leveringsserivce Chronoposts pakkecenter med ca. 1.100 decentrale drev. Distributionscentret syd for Paris er en af de mest effektive pakkeleveringsfaciliteter i Europa. Systemets maksimale kapacitet er 30.000 pakker i timen. Også til Australiens hurtigste pakkesorteringsanlæg i Melbourne (med en pakkesorteringskapacitet på op til 35.000 enheder i timen) leverede NORD mere end 1.000 motorer og drev.

ET OVERBLIK: NORD-drevløsninger til pakkecentre

  • Undgå nedetider takket være den intelligente PLC i frekvensomformeren
  • Reducer antallet af forskellige modeller
  • Motorer med høj effektivitet
  • Lang levetid
  • Lavt vedligeholdelsesbehov
  • Plug & play - modulopbygning til nem installation og vedligeholdelse
  • Forprogrammeret frekvensomformer til hurtig idriftsættelse