Nyheder –

Drevløsninger til distributionscentre – problemfri håndtering og hurtig forsendelse

Driftssikre, robuste, kommunikative og intelligente - NORD tilbyder individuelt konfigurerbare og industri 4.0-kompatible drevløsninger til distributionscentre.

bcs_customer

Bargteheide , 2018-02-12

Distributionscentre stiller store krav til drevteknik: For at undgå funktionsfejl og nedetider skal drevene sikre maksimal driftssikkerhed. På grund af det store antal drevenheder, kræves at drevene er meget effektive. Dette sænker driftsomkostningerne. Nem installation, håndtering og vedligeholdelse samt Industri 4.0 -kompatibilitet er ligeledes vigtigt.

Gearmotorer fra NORD som enten keglegear eller snekkegear sikrer den hurtige og pålidelige transport af pakkerne. Takket være de holdbare tandhjul har drevene på trods af konstant belastning et lavt vedligeholdelsesbehov og garanterer lang levetid. Overbelastbare motorer sikrer også, at der kun er brug for en overskuelig mængde af varianter på trods af det store antal drevenheder i transportsystemet. Omformerne er modulopbygget og kan i tilfælde af vedligeholdelse udskiftes hurtigt og nemt.

Derudover er de decentraliserede frekvensomformere forbundet med hinanden og kommunikerer via forskellige grænseflader. Den integrerede PLC er frit programmerbar og kan selvstændigt påtage sig kontrolopgaver. Hvis der for eksempel registreres en kødannelse på en bestemt læsserampe, kan transportkæden automatisk bremses ned. På den måde kan driftsafbrydelser mindskes. Således er der også mulighed for en kontinuerlig tilstandsovervågning.

Decentrale intelligente drevløsninger fra NORD sikrer rundt om i verden gnidningsfrie processer og garanterer hurtig forsendelse. NORD har udstyret den franske leveringsservice Chronoposts distributionscenter med ca. 1.100 decentrale drev. Distributionscentret syd for Paris er en af de mest effektive pakkeleveringsfaciliteter i Europa. Systemets maksimale kapacitet er 30.000 pakker i timen. Også til Australiens hurtigste pakkesorteringsanlæg i Melbourne (med en pakkesorteringskapacitet på op til 35.000 enheder i timen) leverede NORD mere end 1.000 motorer og drev.

ET OVERBLIK: NORD-drevløsninger til pakkecentre

  • Undgå nedetider takket være den intelligente PLC i frekvensomformeren
  • Reducer antallet af forskellige modeller
  • Motorer med høj effektivitet
  • Lang levetid
  • Lavt vedligeholdelsesbehov
  • Plug & play - modulopbygning til nem installation og vedligeholdelse
  • Forprogrammeret frekvensomformer til hurtig idriftsættelse