Nyheter –

Kraftig: Det nye NORDBLOC.1 skruegiret

NORDBLOC.1 tannhjulsgirserien har blitt utvidet oppover med tre størrelser. Drivenhetene gir høye utgangsmomenter og maksimal radial og aksial lastkapasitet.

Bargteheide , 2019-05-06

Enstegs NORDBLOC.1 tannhjulsgir fra NORD DRIVESYSTEMS har vist seg som innovative spylte drivenheter med høy effektivitet og lang levetid. Den populære serien har nå blitt utvidet oppover med tre størrelser, med effekt fra 1,1 til 45 kW og dreiemomenter fra 400 til 1000 Nm. Takket være grovt dimensjonerte lagre, kan de robuste girene på en pålitelig måte håndtere store aksielle og radielle krefter, og de er derfor ideelle til pumper og røreverk.

De innovative tannhjulsgirene i gråstøpejern har høy effektivitet, kompakt konstruksjon og høy pålitelighet. Konstruksjonen, uten separerte ledd og med lukkede kapsler, øker styrken på produktet og det FEM-optimerte UNICASE-huset, garanterer også maksimal styrke og stivhet. Takket være et bredt spekter med konfigurasjons- og monteringsalternativer, kan NORDBLOC.1 tannhjulsgir brukes fleksibelt og kan leveres i fot- og flensmonterte versjoner.