Om oss

NORD – VI SÄTTER ALLT I RÖRELSE

Getriebebau NORD räknas som den internationella ledaren inom drivteknik – för mekaniska och elektroniska lösningar.

NORD - ett företag med ett framgångsrikt koncept

NORD grundades 1965 och omsättningen har idag vuxit till runt 700 miljoner euro. Att vi har blivit en av de ledande tillverkarna inom drivanordningar beror på vår förmåga att lyssna på och samarbeta med våra kunder. "Vi sätter allt i rörelse" innebär för oss att i nära samarbete med kunderna skapa optimala lösningar.

Headquarter of Getriebebau NORD in Bargteheide, Germany Getriebebau Nord am Stammsitz in Bargteheide, Deutschland

Nord Drivesystems huvudkontor, Bargteheide

Alltid på plats

NORDs utrustning finns i fler än 60 länder i världen. Våra drygt 3 200 anställda arbetar för att minska ledtider till ett minimum och ge snabb kundservice. Var du än befinner dig, kan du räkna med att få din drivenhet levererad och att få svar på dina frågor.

Sätta allt i rörelse

Våra kraftfulla drivanordningar sätter även de största anläggningarna i rörelse: stora kranar i hamnanläggningar eller rörliga takkonstruktioner på moderna sportarenor, bagagetransportband på flygplatser eller skidliftar - NORD sätter allt i rörelse under alla förhållanden.

Motordriven framgång

I våra produkter förenas kompakt mekanik och intelligent elektronik. Växlar och växelmotorer, frekvensomriktare, servoregulatorer och decentraliserad drivteknik - vi utvecklar och producerar ett komplett utbud av mekaniska och elektroniska drivkomponenter.

Vi sätter allt i rörelse

Vår höga kvalitets- och servicestandard är resultatet av att vi har lyssnat på våra kunder. Vi utvecklar precisionsanpassade drivlösningar som har resultaterat i långsiktiga, framgångsrika kundrelationer.