Nyheter –

Ett bra år för Nord Drivesystems

2016 var ett bra år för NORD DRIVESYSTEMS. NORD lanserade nya produkter så som NORDAC LINK fältdistribution för flexibel installation i närheten av motorn och presenterade nya digitala lösningar. 2017 kommer NORD att fortsätta på vägen mot Industry 4.0.

field_distribution_system_nordac_link

Bargteheide , 2017-03-23

Under räkenskapsåret 2016 genererade NORDs 3 300 anställda globalt en omsättning på 560 miljoner Euro. Detta goda resultat uppnåddes tack vare engagerade och duktiga medarbetare, god service och många framgångsrika avslutade projekt. NORD deltog på 66 mässor över hela världen där man presenterade nyheter så som NORDAC LINK fältdistribution. Denna decentraliserade frekvensomriktare för intralogistik kompletterar det modulbaserade utbudet av drivteknik. Innovationer så som NORDAC LINK förstärker NORDs position som ledande leverantör av kompletta drivlösningar.

Med kontinuerliga investeringar i framtidsorienterade produktionsprocesser har NORD bäddat för framgång även under kommande år. NORD DRIVESYSTEMS är på väg mot Industry 4.0, något som är efterlängtat av NORDs kunder. NORDs drivenheter är nätverksbaserade, autonoma och skalbara och redo för digitaliserade uppgifter så som tillståndsövervakning och förebyggande underhåll. Med hjälp av en inbyggd PLC kan drivelektroniken utföra många uppgifter självständigt.

Kom och besök NORD DRIVESYSTEMS monter 24 till 28 april på Hanovermässan 2017 i Hall 15, Monter H31. Här kan du få mer information om NORDs pågående och framtida projekt för digitala, helt nätverksbaserade fabriker.