Nyheter –

Slutspurt för mässäsongen

Om du ännu inte hunnit besöka NORD på någon av de många mässor vi deltagit i har du två bra möjligheter på mässorna SPS och BrauBeviale. Välkommen att titta in!

Logimat 2012

Bargteheide , 2019-10-18

Året börjar långsamt men säkert närma sig sitt slut – och därmed är även en lyckad mässäsong snart över. Även detta år deltog NORD på många mässor såväl inom som utom landet. Till de viktigaste hör tveklöst LogiMAT, Hannovermässan och bauma. Dessutom stod även IFAT och CeMAT i Kina, Auspack i Australien, IFFA i Frankfurt, ProPak i Thailand och Fispal i Brasilien på vårt program. Där presenterade vi många olika nyheter som vinkelkuggväxlarna MAXXDRIVE® XT för industriella applikationer med optimerad husgeometri för högsta värmeavledning, frekvensomriktare för elskåpmontering ur NORDAC PRO SK 500P -serien samt den mobila idrifttagnings- och servicelösningen NORDCON APP med NORDAC ACCESS BT .

Men innan julfirandet tar vid är det dags att skruva upp mässhösten några snäpp. SPS, som äger rum i Nürnberg mellan den 26 och 28 november, är en viktig punkt i kalendern. Där kan besökarna se fram emot en alldeles speciell höjdpunkt: vi kommer att presentera den senaste generationen energieffektiva synkronmotorer som tydligt överträffar effektivitetsklassen IE5. NORD kommer även att delta i BrauBeviale mellan den 12 och 14 november i Nürnberg, där vi presenterar våra korrosionsbeständiga drivlösningar.

Du hittar alla mässdatum där NORD deltar på NORDS:s webbplats .