Nyheter –

NORD på mässan SPS smart production solutions

Från den 26 till 28 november 2019 kommer NORD DRIVESYSTEMS återigen presentera nya produkter på mässan SPS som äger rum i Nürnberg. Huvudfokuset ligger på den senaste generationen energieffektiva synkronmotorer, som betydligt överskrider IE4, samt på framtidssäkra frekvensomriktare.

Bargteheide , 2019-11-26

I år kommer NORD DRIVESYSTEMS att presentera den senaste generation energieffektiva permanenta magnetiska synkronmotorer som har mycket lägre förluster än den befintliga IE4-serien. Den kompakta och icke-ventilerade släta motorytan uppnår sin höga effektivitet, som ibland är betydligt överskrider effektivitetsklassen IE5, över ett brett virdmomentintervall. Detta gör motorerna bäst lämpade för applikationer inom intralogistik och för användning inom det partiella lastintervallet.

NORDAC PRO SK 500P-frekvensomriktaren är den första enheten i den nya generationen av NORD DRIVESYSTEMs frekvensomriktare. Den använder moderna komponenter och har en enastående funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Den är även utrustad med ett standard CANopen-gränssnitt, ett multi-chip för Industrial Ethernet, som tillåter användning av de viktigaste Ethernet-standarderna i realtid via ett enda gränssnitt. Förutom de förbättrade egenskaperna och prestandafunktionerna använder den nya generationen omriktare den beprövade NORDAC-parameterstrukturen och kan kombineras fysiskt och funktionellt med lägre versioner.

Du hittar NORD DRIVESYSTEMS på SPS i hall 3A vid monter 465. Hall 3A har för första gången en separat ingång dit transferbussen tar dig!