Nyheter –

I år firar Nord Privody tioårsjubileum.Det ryska dotterbolaget till Nord Drive Systems Group finns i Sankt Petersburg där en ny monteringsfabrik nyligen öppnat för cylindriska kuggväxlar, spiralvinkelväxlar och snäckväxlar.

nord_privody

Bargteheide , 2013-10-30

Det säkerställer närhet till kunderna på den ryska marknaden, exaktare leveransplanering och kortare leveranstider. Faktorer som förstärker kundlojaliteten, speciellt i branscher där snabbhet är mycket viktig,till exempel för tillverkare av transport- och lyftutrustning till livsmedels- och jordbruksindustrin.

OOO NORD Privody har lokalkontor i Moskva, Voronezh, Jekaterinburg, Novosibirsk och Krasnodar samt service- och reparationsverkstäder i Chelyabinsk och Novokuznetsk. Kvalificerade ingenjörer hjälper kunderna – på plats i fabriken om så behövs – och ger råd när det gäller att välja lämplig drivutrustning för just deras tillämpningar, utför processtekniska beräkningar och hållfasthetsberäkningar och tar fram måttritningar. NORD Privody ger också kompetent kundservice när utrustningen tagits i drift och utför underhålls- och reparationsarbete på alla produkter från NORD Drivsystem.