Nyheter –

NORD Kina fyller 10 år! Viktig distributionspunkt med stor tillväxt.

NORD (Kina) Power Transmission Co., Ltd. firar 10 framgångsrika år i branschen. Det innebär att NORD DRIVESYSTEMS Group får fira två födelsedagar i år eftersom det tyska grundföretaget som startades 1965 även fyller 50 år i år.

10th anniversary of NORD Power Transmission China

China , 2015-05-11

Den officiella ceremonin på avdelningen i Suzhou bransch besöktes av över 200 personer, med representanter från alla delar av Kina och även de högsta cheferna NORD i Tyskland. Besökarna bjöds på en guidad visning av produktionsfasciliteterna och fick personligen se och uppleva tillverkningens enastående kvalitet. Det hölls även två mycket uppskattade workshops på växlar och drivelektronik som båda handlade om konfiguration av applikationsspecifika lösningar.

NORD Kina växte snabbt redan från början med 30 % per år de första åren och har sedan dess fortsatt växa med över 20 % per år, vilket är en mycket snabbare tillväxt en branschgenomsnittet. Sedan det kinesiska dotterbolaget startades och den första produktionsanläggningen etablerades i Suzhou 2005 har NORD även anlagt en motorfabrik som ska fungera som komplement till motorfabriken i Italien. På så sätt är NORD Suzhou en oerhört viktig distributionspunkt för NORD globalt. Ytterligare en produktionsanläggning invigdes i Tianjin 2011, och därmed blev den sammanlagda produktionsytan i Kina 35 800 m². NORD har för närvarande 23 försäljningskontor i Kina och en produktionskapacitet på 200 000 växelmotorer och 700 000 motorer per år som levereras både internationellt och inom Kina.